Sve se izdogađalo na zagrebačkom Trnju

OBITELJSKA DRAMA: Sin poznatog bankara istukao punca i ugrizao punicu!

Objavljeno: 25.06.2024. zagorjeinternational

U kući bračnog para liječnika došlo je do obračuna s njihovim 32-godišnjim zetom nakon što je došao po svoju djecu, njihove unuke koje su oni čuvali. Do svađe i fizičkog obračuna došlo je još u svibnju na zagrebačkom Trnju kad je punca iz sna probudila svađa između njegovog zeta, osnivača jedne poznate poliklinike i sina poznatog bankara i menadžera, i kćeri.

– Moja kći, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo riječ ‘lijes’, ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kamo ide. Kći je pokušavala smiriti cijelu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu i on me tri do četiri puta udario šakom u lice – ispričao je 65-godišnji punac za Jutarnji list te dodao da ga je zet udario još nekoliko puta u glavu nakon što je pao na koljena. Od udaraca mu je razbijena arkada, a lijevo oko u potpunosti zatvoreno.

Podivljali zet

Osim punca, zet je uslijed svađe napao i punicu. Povukao ju je za kosu, a osim toga ju je i ugrizao. Zet se pravda da ga je bračni par napao te da je sve to učinio iz samoobrane. Tvrdi da ga je punica prvo ošamarila te da je punac nasrnuo na njega dok se spremao otići iz stana. Kako kaže, udario ga je jednom kako bi ga natjerao da se makne te da je i sam ozlijeđen u svađi.

– Moguće je da sam punicu ugrizao dok sam se branio – rekao je osumnjičeni zet.

Nakon svega je intervenirala policija, koja je zeta privela te protiv njega podigla kaznenu prijavu za nanošenje teških i lakih tjelesnih ozljeda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba