IZMAMIO OSMIJEH NAKON OGROMNE TUGE: Predivna gesta talijanskog novinara oduševila našeg kapetana, koji se još uvijek ne da

MODRIĆ: Grazie, i ja bih volio zauvijek igrati nogomet – još ću igrati, ne znam koliko

Objavljeno: 25.06.2024. zagorjeinternational

Hrvatska nogometna reprezentacija na svojim je dlanova imala osminu finala Europskog prvenstva. “Vatreni” su poveli u 55. minuti golom kapetana Luke Modrića, a Mattia Zaccagni je zabio u 98. minuti utakmice za 1-1 i remi koji je Hrvatsku bacio na rub ispadanja s velikog natjecanja, pišu 24sata

Modrić je nakon utakmice briznuo u plač, kao i mnogi drugi, sa suzama je u očima pozirao s nagradom za najboljeg igrača utakmice, a zatim dao dirljivi intervju u kojem je rekao kako nije vrijeme ni mjesto za razgovore o tome je li protiv Talijana imao svoj posljednji ples za “vatrene”. 

Ako jest, onda će se cijela Hrvatska, ali i svijet, još jednom ustati na noge i odati počast jednom od najvećih nogometaša u povijesti. Tu je priliku u ponedjeljak nakon utakmice Hrvatske i Italije iskoristio jedan talijanski novinar, koji je svojim potezom oduševio svijet. 

Talijan nije iskoristio trenutak kako mi se nasladio ili postavio ‘škakljivo” pitanje, već je čestitao Modriću, kojeg je ta gesta razveselila. 

– Luka, dobra večer. Kao talijanski novinar želim ti se zahvaliti na svemu što si pokazao… Ne samo večeras, nego tijekom čitave karijere. Još si jednom pokazao kakav si igrač pa si i zabio nakon promašenog penala. Samo ti ovo želim reći… volio bih te zamoliti da nikada ne odeš u igračku mirovinu jer si jedan od najboljih koje sam imao prilike komentirati. Hvala ti – rekao je Talijan. 

Slijedio je pljesak novinara i Modrićev odgovor. 

– Grazie. Hvala vam iz dubine srca na ovako krasnim riječima. I ja bih volio zauvijek igrati nogomet, ali doći će vrijeme kada ću morati objesiti kopačke o klin. Još ću igrati, ne znam koliko, ali hvala Vam na divnim riječima – rekao je Modrić. 

Post koji je BBC objavio na X-u pola sata poslije ponoći već do zore ima oko 1.5 milijun pregleda. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba