DANAS UTAKMICA ODLUKE: Kockice preplavile Leipzig, među njima i Krapinčani koji su uputili poruku Modriću i ekipi

“Znamo da vam je teško, ali mi ćemo dati, ne 200, nego milijun posto podrške – pobijedite kako znate!”

Objavljeno: 24.06.2024. zagorjeinternational

Hrvatska danas u 21 sat igra utakmicu protiv Italije. Iako nas u teoriji dalje može odvesti i remi, “vatreni” su već najavili kako žele pobjedu kojom bi osigurali drugi krug. Utakmica se igra u Leipzigu, najmanjem gradu domaćinu hrvatskih navijača do sada na Euru, pišu 24sata

Veće skupine naših navijača počele su pristizati u grad u subotu, a već su u nedjelju preplavili grad i obojali ga kockicama. Središnjim trgom u Leipzigu orile su se hrvatske pjesme, a vladala je sjajna atmosfera. Kafići i restorani puni su navijača, a svaki kutak grada odiše optimizmom i nadom u pobjedu. 

Za hrvatske navijače u Leipzigu bit će organizirana fan zona na Wilhelm-Leuschner-Platzu od 13 sati. Korteo prema stadionu, udaljenom 2,2 kilometra, kreće sa spomenute lokacije u 17.30 sati. 

Marktplatz u centru Leipziga u nedjelju je bilo poprište fenomenalne atmosfere koju su kreirali hrvatski navijači. Tamo se okupilo mnoštvo simpatizera “vatrenih”, pjevale su se hrvatske pjesme. Na repertoaru su bili Dino Dvornik, Thompson, Škoro… 

Inače, HRT-evo kamere zabilježili su i brojne navijače iz Hrvatskog zagorja. Točnije, Krapine, odnosno donedavni trener NK Zagorca Ivan Zubić dao je svoju prognozu današnje utakmice. 

– Znamo da vam je teško i nije lagano, ali mi smo tu za vas. Sve ove naše pjesme i kockice, čovjek se naježi te nas tjera dalje. Mi ćemo vam dati ne 200 posto, nego milijun posto podršku, bit ćemo za vas od prve do 90. Napravit ćemo atmosferu kao da ste na maksimumu, pobijedite kako znate – poručio je Ivan Zubić pa dodao tko će zabiti: 

– Jedan gol iz prekida, Gvardiol, Šutalo. Kramarić će dotući Talijane i idemo dalje – zaključuje Zubić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba