Zabilježena su i tri požara

VIKEND U ZAGORJU: Zabilježeno sedam nesreća, jedan vozio s dva promila

Objavljeno: 24.06.2024. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe.

Na prometnicama je zabilježeno sedam prometnih nesreća. Tri s materijalnom štetom, do kojih je došlo u Mokricama zbog nepropisne radnje vozilom te u Žutnici i Velikoj Vesi zbog neprilagođene brzine. Vozač koji je skrivio nesreću u Velikoj Vesi upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,07 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Gornjoj Pačetini jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba ceste. Lakše tjelesne ozljede zadobila je i jedna osoba u nesreći do koje je došlo u Čretu, a uzrok je neprilagođena brzina. U nesreći do koje je došlo u Znožu zbog ne kretanja vozilom uz desni rub ceste, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. U Vučaku, u nesreći koja se dogodila također zbog ne kretanja vozilima uz desni rub ceste, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja policija izdvaja požar gospodarskog objekta u Borkovcu, požar radnog stroja i bala sijena u Vrtnjakovcu, požar manjeg drvenog objekta u Orehovici, prevrtanje poljoprivrednog traktora u Martinišću te pad motociklista na oranici u Dubrovčanu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba