JELIČIĆ O KRITIKIMA VATRENIH I DALIĆA:

“Ovo je diktatura mediokriteta koji svoje osobne frustracije liječe na boljima od sebe”

Objavljeno: 24.06.2024. AB

Hrvatska danas od 21 sat protiv Italije igra ključnu utakmicu za plasman u osminu finala Europskog prvenstva. Momčadi Zlatka Dalića pobjeda bi osigurala plasman među najboljih 16, dok bi s bodom ovisila o rezultatima drugih. Nakon što su Dalić i Mateo Kovačić u nedjelju održali konferenciju za medije, na nju su se osvrnuli analitičari u HRT-ovom studiju. Među njima je bio i Joško Jeličić.

– Zlatko je miran i fokusiran, poslije Albanije bio je jako pogođen količinom kritika. Živimo u vremenu prljave tehnologije, gdje su prevladavajući mediji stvorili vojsku mediokriteta koje hrane komercijalno najisplativije, a to je crnilo. Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta koji svoje osobne frustracije liječe na boljima i uspješnijima od sebe, dok sakupljači klikova mudro pune bisage – rekao je Jeličić i dodao:

– Dakle, Zlatko Dalić je najbolji izbornik u hrvatskoj povijesti, drago mi je vidjeti da je fokusiran, znam da je pametan i da pazi na svoju mentalnu higijenu, da je fokusiran na ono što slijedi. Uvjeren sam da slijede barem tri utakmice i ja toliko vjerujem u naše dečke i naš stožer. Bez obzira kako završilo ovo prvenstvo njihov zlatni sjaj neće ništa potamnjeti, dajem im apsolutnu podršku – zaključio je Jeličić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba