Iz HDZ-a oštro prema varaždinskom dogradonačelniku Markoviću zbog zakašnjele isprike

“Ne možeš iz najprimitivnijih politikantskih razloga nekog optuživati, tri mjeseca kasnije se ‘ispričati’ i reći da je to bila ‘hipotetska teza’”

Objavljeno: 24.06.2024. zagorjeinternational

Glasnogovornik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije, u priopćenju koje prenosimo u cijelosti, osvrnu se na istup varaždinskog dogradonačelnika i saborskog zastupnika Miroslava Markovića. 

Tijekom predizborne kampanje u više navrata očitovali smo se na neistine, objede i optužbe SDP-ovog kandidata za Hrvatski sabor, gosp. Miroslava Markovića.  

Sada, koja tri mjeseca kasnije, isprikom u jednoj emisiji i sam gosp. Marković to priznaje, da je lagao i lažno optuživao. Ne možeš iz najprimitivnijih politikantskih razloga nekog optuživati, tri mjeseca kasnije se “ispričati” i reći da je to bila “hipotetska teza”. 

Nitko, a najmanje voditeljica Odjela za neurologiju Opće bolnice Varaždin doc. prim. dr. sc. Spomenka Kiđemet-Piskač, dr. med. spec. koja je svojim radom spasila mnoge živote, ne mora, kako to tvrdi dotični, “trpjeti udarce” samo zato što je odlučila raditi za dobrobit sredine u kojoj živi. To što je županijska vijećnica iz kvote HDZ-a, predsjednica Savjeta za zdravlje Varaždinske županije, što je organizirala niz javnozdravstvenih akcija ne daje nikome za pravo pa ni gosp. Miroslavu Markoviću da ju lažno optužuje, a sve zbog njene političke opcije.  

Međutim, postavljamo si pitanje, kako to da je baš sada proradila Markovićeva savjest!? Je li iskrena ili čisto hipotetski pitamo, da li lažov ostaje lažov? – stoji u njihovom priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba