Objavljena je i snimka lapsusa

“JAO, BOŽE!”: Mlada voditeljica je zbog ovog – dobila otkaz?!

Objavljeno: 24.06.2024. zagorjeinternational

Pomalo bizarna situacija dogodila se prošli tjedan u Srbiji tijekom emitiranja vremenske prognoze. Naime, voditeljica Zorana Nikoletić je u Dnevniku RTV-a (Radiotelevizija Vojvodine), koji se emitirao 17. lipnja, započela prognozu vremena u Srbiji za naredni dan, ali je u pola rečenice zastala i izgovorila: “Jao, Bože!”

Snimku pogledajte OVDJE.

Otkaz

Prilog je nakon toga završen, a voditeljica Dnevnika RTV je odjavila informativnu emisiju. Goran Karadžić, generalni direktor RTV-a Vojvodina, izjavio je da je greška mlade voditeljice vremenske prognoze dovoljna za otkaz.

– Apsolutno! To nije greška, to je nemar – poručio je Karadžić.

Nakon toga su sindikati zaposlenih na Radioteleviziji Vojvodine (RTV) zatražili od menadžmenta tog pokrajinskog javnog medijskog servisa da se mladoj voditeljici preinači kazna raskida ugovora o privremenim i povremenim poslovima zbog greške koju je napravila tijekom vremenske prognoze.

U Dnevniku koji se emitirao 17. lipnja u 17 sati na RTV-u, u segmentu s vremenskom prognozom, očito je pušten pogrešan prilog. Kako prenosi Jutarnji list, greške poput ove se događaju na televizijama, ali se isprave i prilog se snimi ponovno, ali ovdje je očigledno pogrešan prilog otišao u emisiju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba