Na gradskim bazenima prvo ‘Dance Pool Factory’ pa Dravski kotlić

VARAŽDIN: Povodom proslave 70 godina kupališta Drava stižu dva događanja – i za mlade i za one nešto starije

Objavljeno: 23.06.2024. zagorjeinternational

Idućeg petka održat će se ‘Dance Pool Factory 2024.’ event u organizaciji Gradskih bazena Varaždin i Libero promocije, a dan kasnije i Kuharsko natjecanje Dravski kotlić 2024., uz pokroviteljstvo Grada Varaždina. Sve to povodom proslave 70 godina kupališta Drava.

– Pripremite se za nevjerojatno glazbeno iskustvo na najpoznatijem varaždinskom kupalištu, Gradskom kupalištu na Dravi, gdje će se odvijati varaždinski festival komercijalne elektroničke glazbe. Započinjemo nezaboravnu glazbenu avanturu koja će trajati od 18 sati pa sve do kasnih noćnih sati! – kazali su iz Grada Varaždina dodavši kako je upad slobodan.

Nastupit će poznati domaći DJ-i, Vedran Car (Otvoreni Radio), Yapa (Techno Workout, DFC), Antony Kay (SHELTERFEST) i Voltar (SHELTERFEST) sa svojim vrhunskim setovima koji će vas držati na plesnom podiju dok noge ne zabole.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta event se prebacuje na subotu 29. lipnja.

Ovim putem su iz Grada Varaždina pozvali i na Dravski kotlić – natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću s početkom u 11 sati iduće subote na Gradskom kupalište na Dravi. 

Rok prijave je do 24. lipnja, a pravila nalažu kako mogu sudjelovati ekipe poduzeća, udruga, DŠR-a, KUD-ova, sportskih klubova, lovci, ribiči, kvartovske i druge neformalne ekipe s područja grada Varaždina i šire.

Organizator osigurava meso (šest kilograma junetine po kotliću), atraktivne nagrade za tri najbolje plasirane ekipe, kruh, papirnate posude za serviranje hrane i žlice, salvete, dovoz i odvoz klupa, čišćenje prostora i glazbeni ugođaj. 

Dok su obaveze sudionika osigurati kotlić, mast, luk, plinsku bocu i plamenik (NE loži se na drva), povrće, začine za gulaš, najmanje 30 porcija gulaša za podjelu građanima. 

Trima najuspješnijim ekipama bit će dodijeljene nagrade 

Posebno valja napomenuti kako nije dopušteno isticanje stranačkih zastava, bannera, plakata i sl. (stranačke majice su prihvatljive). 

Za sve sudionike i posjetitelje – dobra zabava uz tamburaški program sastava Sedef i Krunoslava Čolu. 

Svoju prijavu možete poslati na e-mail adresu: [email protected] do 24. lipnja 2024. Za dodatne informacije možete se obratiti Veri Kanjuga Starčević ili Nikoli Joziću na broj telefona: 042 215 362.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba