Vozač busa pokušao je izbjeći nesreću skretanjem na biciklističku traku, ali uzalud

TRAGEDIJA KOD VARAŽDINA: Poginuo u frontalnom sudaru s autobusom

Objavljeno: 23.06.2024. AB

Sinoć oko 22.25 sati u Bartolovcu, na državnoj cesti D2, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Poginuo je muškarac u dobi od 54 godine, koji je upravljao osobnim automobilom iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina.

– On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku pokušao izbjeći prometnu nesreću – objavila je policija.

Muškarac je preminuo na mjestu događaja zbog ozljeda zadobivenih u nesreći. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida, tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija. Za vrijeme trajanja očevida, do 1.30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba