DRUGA STRANA TURIZMA: Vlasniku vile u Solinu stigli 'gosti iz pakla'

BRITANCI NA ODMORU: “Goli su se mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam povraćao”

Objavljeno: 23.06.2024. AB

Sedam Britanaca stigli su u vilu u Solinu, a izašli su van u Split. Jedan se u 4 ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena, ispričao je vlasnik vile za Dalmaciju Danas.

Policija je objavila kako se radi o državljanima Velike Britanije te da je jedan od njih pao i udario glavom.  Vlasnik vile u kojoj su bili Britanci opisao je za Dalmaciju Danas što se dogodilo. 

– Sedam Britanaca stigli su u vilu, izašli su van u Split. Jedan se u 4 ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi. Jedan momak je bio skroz gol, drugi u gaćama. Mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je. Od šoka sam počeo povraćati. Užasne scene, katastrofa. – ispričao je vlasnik vile i nastavio: 

– Tako krvavi su otišli u bazen. Kad je došla ekipa za očevid, bili su bahati i rekli su da neće izaći iz kuće jer su je platili. Jedan se zaključao u WC pa je izašao i počeo bježati policiji – dodaje vlasnik koji još sređuje kaos koji su mu gosti ostavili. 

– Nitko me ne pita, dolaze mi novi gosti. Turisti misle da je ovo party destinacija i da mogu raditi što hoće – zaključio je.

FOTO: Dalmacija danas

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba