Može dobiti do 50 godina zatvora

Ubojici roditelja iz Slavonskog Broda određen istražni zatvor

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Muškarac kojega se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio vlastite roditelje priveden je danas u Slavonskom Brodu sucu istrage te mu je nakon ispitivanja određen jednomjesečni istražni zatvor, prenosi Hina. Osumnjičenom za ubojstvo roditelja slijedi istražni zatvor u trajanju mjesec dana, ako bude optužen može dobiti i do 50 godina zatvora, ovisno što će reći istraga, odnosno psihijatrijsko vještačenje, izjavio je novinarima sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo.

Osumnjičeni je jučer ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76). Roditelji su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu.

U jučerašnjem priopćenju ŽDO Slavonski Brod stoji da će Državno odvjetništvo podnijeti sucu istrage Županijskog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog jer je zatvor nužan zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba