Igralo se na terenima krapinskog Zagorca

KRAPINA: Završila ljetna liga prstića, svi klinci su dobili medalje

Objavljeno: 22.06.2024. Milorad Videković

Škola nogometa, omladinski pogon NK Zagorca iz Krapine nakon uspješno odrađene zimske lige za zagiće U-9 organizirala je i ljetnu ligu prstića U-7 (dječaci i djevojčice rođeni 2017. godine i mlađi) koja je završila prije nekoliko dana.

Nastupilo je devet ekipa: NK Toplice, ŠN Zabok, NK Gaj Mače, NK Jedinstvo Sveti Križ Začretje, NK Zagorec Veliko Trgovišće, NK Zagorec Krapina I, II i III te NK Radoboj.

S obzirom na to da se radilo o liga sistemu natjecanja, klubovi su igrali svatko sa svakim, a trajanje utakmice je bilo dva puta po 15 minuta. Ova liga bila je odlična prilika za najmlađe nogometaše i nogometašice da prije natjecateljske sezone koja ih očekuje u rujnu pokažu što su do sada naučili te da se pripreme za dolazeću sezonu. Svi susreti bili su zaista zanimljivi, a pogotovo veselje malih nogometaša kada su zatresli protivničku mrežu.

Rezultati ovih susreta i nisu toliko bitni zbog same činjenice da je bilo bitno vidjeti koliko su ti mali nogometaši naučili, ali kako su se na kraju dijelili pehari za četiri najbolje ekipe, igrači svih devet klubova dobili su medalje.

Konačan poredak:

  1. Zagorec Krapina I, 24 boda
  2. Jedinstvo SKZ, 21
  3. Zagorec VT, 18
  4. Gaj Mače, 15
  5. Radoboj, 12
  6. ŠN Zabok, 9
  7. Zagorec Krapina II, 4
  8. Toplice, 4
  9. Zagorec Krapina III, 0

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba