Bistrički vatrogasci opet imali posla, ovoga puta je gorjela garaža

Objavljeno: 21.06.2024. zagorjeinternational

Noćas oko 1:30 došlo je do požara garaže u Podgorju Bistričkom, u vlasništvu 64-godišnjaka. Obavljenim očevidom u suradnji s inspektorom zaštite od požara i eksplozija utvrđeno je kako je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama motocikla koji je bio parkiran u garaži te je došlo do zapaljenja gorivih dijelova motocikla i širenja vatre na prostoriju garaže u kojoj su nagorjeli razni električni i ručni alati, a požar se proširio i na drva za ogrjev pod nadstrešnicom uz garažu.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta cijeni se na više tisuća eura. Požar su oko 2:35 ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok, Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok ispostava Marija Bistrica te Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Marije Bistrice.

U srijedu navečer došlo je do požara i na zidu obiteljske kuće u vlasništvu 67-godišnjaka, u mjestu Globočec. Požar su ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe ispostava Marija Bistrica i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Marije Bistrice, dok je 67-godišnji vlasnik kuće prilikom pokušaja gašenja zadobio manje opekline.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba