Posljednji nastup pred bistričkom publikom

PREKRASNO: Učenici i učitelji Glazbene škole priredili koncert za kraj školske godine

Objavljeno: 20.06.2024. zagorjeinternational

Za kraj školske godine u Glazbenoj školi pri Osnovnoj školi Marija Bistrica, vrlo zanimljiv koncert jučer je održan u Domu kulture u Mariji Bistrici, piše Radio Marija Bistrica.  

Naime, ovaj puta nisu samo nastupila djeca, tj. polaznici škole, nego i njihovi učitelji. 

 Koncert su otvorili Luka Norac na saksofonu i Branimir Norac na klarinetu, a nakon toga u Triju za flautu, violončelo i klavir oduševili su Ivana Pavlović, Jakov Kunjko i Dina Katnić. Zatim su nastupili Branimir Norac i Dina Katnić, pa Trio Antun Ivić na klaviru i violinistice Tanja Prgomet i Jelena Lelas.  

Dina Katnić pratila je na klaviru Jakova Kunjka na violončelu i Luku Norca na saksofonu. U završnici koncerta nastupile su tri sjajne učenice, koje su završile šesti razred glazbene škole. Ema Runjak na flauti je nastupila u kvartetu s profesorima Katnić, Kunjko i Prgomet, a orkestar škole pod ravnanjem Antuna Ivića pratio je violinisticu Saru Šagud i flautisticu Klaru Gabud. 

Obje su briljirale u svom zadnjem nastupu pred bistričkom publikom kao učenice bistričke glazbene škole, jer će svoj glazbeni put nastaviti u srednjoj glazbenoj školi. Bio je to i zadnji koncert u ovoj školskoj godini Osnovne glazbene škole pri OŠ Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba