Najpoznatije hrvatske navijačice

NAJLJEPŠI PRIZORI S TRIBINA: Na utakmici se pojavile Ivana Knoll i Magdalena Keškić

Objavljeno: 19.06.2024. zagorjeinternational

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić iz Mannheima bit će među hrvatskim navijačima u Hamburgu na utakmici protiv Albanije koja se igra od 15 sati. Magdalena je pozornost medija privukla još na Svjetskom prvenstvu u Katru, a i danas je prognozirala rasplet utakmice.

– Atmosfera u Berlinu bila je stvarno savršena. Nakon dvije godine, koliko sam svaki dan čekala sve ovo, stvarno je bilo prekrasno. Naravno da sam bila malo razočarana rezultatom, ali ja sam sigurna da ćemo obje utakmice pobijediti do kraja skupine – poručila je Magdalena u razgovoru za Večernji list.

Rekla je i što joj je bilo najljepše na prvoj utakmici u Berlinu.

– Najljepše mi se bilo slikati se s navijačima, s obitelji, feštali smo… Imamo još dvije utakmice, samo pozitivno – zaključila je Magdalena.

A ona neće biti jedina popularna navijačica na tribinama u Hamburgu. Naravno, tu je i Ivana Knoll, koja je osvanula u crvenim tajicama i topu na crveno-bijele kockice.

Knoll je privukla pažnju hrvatskih navijača, ali i fotografa te je rukama napravila znak srca i poslala poljupce s tribine, prenosi Index.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba