Varaždinski dogradonačelnik Miroslav Marković čestitao državnim prvakinjama

Mlađe kadetkinje ‘ŽRK Koka’ obranile naslov u Poreču

Objavljeno: 19.06.2024. zagorjeinternational

Varaždinski dogradonačelnik i saborski zastupnik Miroslav Marković priredio je prijem za mlađe kadetkinje U13 “ŽRK Koka” i čestitao im na osvojenom 1. mjestu na državnom prvenstvu u Poreču koje su osvojile drugu godinu zaredom. “ŽRK Koka” pobijedila je ekipu iz Sesveta te time obranila naslov prvakinja. 

O uspjesima mlade ekipe i planovima kluba, zamjenik gradonačelnika razgovarao je s trenericom Majom Čop Andesilić, predsjednikom kluba “ŽRK Koka” Nevenom Maruševcem i izvršnim direktorom Damirom Premužićem, a prijemu je nazočio i Dražen Cesar, voditelj Odsjeka za sport i rekreaciju Grada Varaždina. 

– Čestitam našim mladim rukometašicama na osvojenoj tituli državnih prvakinja. Trud i upornost donijele su vam zasluženi uspjeh – rekao je dogradonačelnik te ujedno čestitao i trenerici Maji Čop Andesilić na tituli najbolje trenerice. 

Na prijemu su se dotaknuli teme uvjeta za trening te je zamjenik potaknuo rukometašice da iznesu svoje ideje, naglašavajući važnost njihove perspektive u daljnjem razvoju sporta u Varaždinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba