JESENJE: Evo što vas sve čeka na Danima Općine

Objavljeno: 19.06.2024. zagorjeinternational

Nakon što je proteklog vikenda memorijalnim malonogometnim turnirom ‘Za Ljepoga’ te košarkaškim turnirom započelo obilježavanje Dana Općine Jesenje, slijedi središnji dio bogatog programa u kojem svi mogu pronaći nešto za sebe.

Cijeli vikend

Tako će ovog petka od 19 sati u Domu kulture biti održana promocija zbirke pjesama ‘Sličice života’ autorice Brankice Buzine, a od 21 sat posjetitelji mogu uživati u nastupu sastava ‘Noćni život’ na igralištu Osnovne škole.

U subotu od 14 sati kreće natjecanje u kuhanju gulaša, također na igralištu, kao i ‘Šumske igre’ od 16:30. Večer je rezervirana za Ivanjski krijes na Kostanjeku od 20 sati te za svetu misu koja počinje u 21 sat u župnoj crkvi Svetog Ivana Krstitelja. Od 22 sata na igralištu će pod šatorom nastupati domaći sastav ‘Pajdaši’.

U nedjelju je u 11 sati u župnoj crkvi na rasporedu proštenje povodom Dana Općine i Župe. Zatim će u 12 sati biti organiziran domjenak na igralištu, dok u 16 sati kreće ‘Dječji dan’. U 18 sati u Domu kulture slijedi ‘Dramska večer’.

Zadnji dan manifestacije, u ponedjeljak 24. lipnja, u 10 sati položit će se vijenci kod križa na mjesnom groblju, u 12 sati slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća, a od 13 sati sve završava ‘Danima otvorenog podruma’ (Dom kulture, Vinoteka).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba