Nagrađen uložen trud i treninzi od tri i pol sata

BRAVO! Lorena Jakopović iz Konjščine osvojila srebro na važnom ‘Cheerleading’ natjecanju u Italiji

Objavljeno: 19.06.2024. zagorjeinternational

Jedanaestogodišnja Lorena Jakopović iz Konjščine nastupila je na nacionalnom natjecanju Cheerleading CSI, Open cheer Gardaland 2024. u Italiji i u vrlo jakoj konkurenciji od 30 natjecatelja u kategoriji kadeta u pom ponu je osvojila drugo mjesto. 

Lorena je članica Cheerleading i plesnog kluba Lana, a plesom se bavi već četiri i pol godine.  

Jako su se dugo pripremali, a zadnja dva tjedna imali su puno treninga, po tri i pol sata dnevno. U Italiji su bili tri dana, Loreni je bilo jako dobro i sretna je što su postigli jako dobre rezultate.  

– Otplesali smo jako dobro, kadeti su u jazzu osvojili  prvo, a mi drugo mjesto. Ja sam na natjecanju koristila pompone – istaknula je Lorena. 

Bilo joj je jako zabavno jer su posjetili i zabavni park u Gardalandu. 

– Obišli smo cijelu Veneciju, tamo smo išli s brodom, a bili smo i na i Viteškim večerima – pojasnila je Lorena Jakopović i dodala kako inače pleše s pomponima, jazz, lyrical, hip hop i mjuzikl, a plesom se misli baviti i dalje.  

Mama, Slavica Jakopović je kazala kako je Lorena postigla zaista velik uspjeh.  

– Većinom idem s njom na natjecanja jer ja vodim njezinu grupu. Putovanja financiraju roditelji, no ovaj put nam je ususret izašla načelnica Anita Curiš Krok i Općina je podmirila sredstva za putovanje, to nam je jako puno pomoglo – napomenula je Slavica Jakopović. 

Saborska zastupnica i načelnica Konjščine Anita Curiš Krok ponosna je na Lorenu i poželjela joj je još puno plesnog uspjeha i medalja, a Općina će joj pomoći koliko je u mogućnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba