BEDNJA: Nakon par godina pauze, obnovljene ‘Vrbljanske večeri’

“U dva dana okupilo se 800-tinjak mještana – bilo je zaista lijepo druženje u dobroj i veseloj atmosferi”

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrbno proteklog su vikenda pod šatorom na igralištu Područne škole “Josipa Jedvaja” u središtu Vrbna održane sedme Vrbljanske večeri. 

Riječ je o manifestaciji koja je nakon tri godine pauze zbog pandemije COVID-a i organizacijskih razloga, ponovno održana kako bi se obogatio društveni život mještana bednjanskoga kraja. 

Na ‘7. Vrbljanskim večerima’ nastupili su glazbeni sastavi “Noćni život” te “Zagorski bećari”. Uz odličan zabavni program, pripremljena je bila i bogata ugostiteljska ponuda za sve posjetitelje. 

– U dva dana okupilo se ukupno 800-tinjak mještana Vrbna i okolice, bilo je zaista lijepo druženje u dobroj i veseloj atmosferi. Drago mi je što smo se nakon nekoliko godina pauze ponovno okupili i zabavili uz dobru glazbu i ugostiteljsku ponudu – rekao je predsjednik DVD-a Vrbno Izidor Jurenec. 

Dodao je da se DVD Vrbno zahvaljuje Varaždinskoj županiji, Vatrogasnoj zajednici Varaždinske županije i Općini Bednja na podršci i pokroviteljstvu ove manifestacije. 

Zadovoljstvo održanim 7. Vrbaljanskim večerima izrazio je i načelnik Damir Poljak. 

– Želimo našim mještanima ponuditi što više sadržaja koji će obogatiti njihov društveni život, stoga ovakvim i sličnim manifestacijama dajemo punu podršku. Hvala DVD-u Vrbno na lijepoj organizaciji ove manifestacije koju smo, nakon nekoliko godina neodržavanja, s nestrpljenjem čekali – poručio je načelnik Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba