POSLODAVKA IZ SNOVA: Pozadina priče o poklonjenom Mercedesu otkriva divnu ljudsku gestu

“Šefici sam rekla da sam našla auto i da ću dizati kredit – počela sam plakati kad sam ga vidjela, a dečko mi je rekao da je prodan”

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

Šok! To je možda najbolja riječ koja bi opisala gestu Ilijane Bodlović koja je svojoj zaposlenici Dražani Palac poklonila ni više ni manje nego automobil, Mercedes novije proizvodnje, crvene boje kojeg je Draža, kako je zovu njeni prijatelji i poznanici iz rodnih Gruda, sanjala, piše Večernji list

Međutim, tko Ilijanu, Anny Channel, Fitness Any poznaju, onda znaju da je ona uvijek spremna pomoći onima koji su njoj podrška, a Dražina podrška nekoć kao njene klijentice, a posljednjih godina zaposlenice, uvijek je bila neupitna. 

Ilijana ili Ana, kako je od milja zovu, je za svoju zaposlenicu, a nadasve prijateljicu Dražu kazala kako je bila uz nju i onda kad ova nije imala ništa. Krajem prošle godine Ilijana Bodlović je podržala projekt pomoći onkološkim pacijentima u BiH s 10.000 maraka, a onda se pročulo za to da je Anny pomaganje rutina, prvenstveno onim potrebitima i onima u boli i nevolji. 

– Kad bolje razmislim, priča oko auta je počela prije otprilike tri mjeseca. Anny me tada pitala kad mi je rođendan, a čim mi je postavila to pitanje znala sam da priprema nešto. Jer Anny voli iznenađivati ljude, kad god je nekome iz tima rođendan, ona pripremi katering, balone, darove, da čovjek osjeti čar rođendana i evo da razmišljam o nekom velikom daru, neki maksimum bi bio mobitel, ali ja se nisam zamarala time, već sam se fokusirala na posao – priča za Večernji list Draža.  

A prije otprilike mjesec dana kreće sama u akciju za kupovinu auta.  

– Rekla sam svom dečku da ću promijeniti auto i zamolim ga da nađe u Njemačkoj ono po mojoj želji, a to je taj crveni Mercedes kojeg sam viđala kod jedne obitelji u Grudama i stvarno mi je izgledao fantastično. I on pronađe auto kakav sam ja sanjala. Kazala sam mu da ću otići u banku i raspitati se o kreditu i ako bude sve u redu prijatelj iz Njemačke bi vidio auto i mi bismo ga nakon toga uzeli. Također, i šefici sam rekla da sam našla sebi auto i da ću dizati kredit i ona mi je čestitala, ali kako je bio trening nismo puno komunicirale. Nakon dva dana dečku opet spominjem auto, da je moja konačna odluka podignuti kredit i kupiti si ga, međutim on mi je rekao da je prodan. Bilo mi je žao, no nije kraj svijeta, a u tom trenutku dok je meni bilo žao, auto je već bio kupljen za mene – priča Draža s osmijehom na licu.  

Ona i dalje nije predosjećala da se nešto sprema.  

– Bio je trening i Ana mi govori o “Novom životu” da krenem s njom kako bismo napravili iznenađenje Ivani i Vlatku, koji će se vjenčati. Izišli smo, ali svi su počeli pjevati i skandirati: Draže, Draže. I ja sam počela plakati jer sam vidjela taj auto za kojeg mi je dečko rekao da je prodan. Iznenađenju nije bilo kraja, a ni danas nisam svjesna svega – poručila je. 

Kaže da je iznova obliju pozitivne emocije kad dođu na prostor gdje je vidjela novi auto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba