Turnir za mladiće do 15 godina

RUKOMET: Dečki iz Zagreba (II) najbolji, sve pohvale RK Zagorcu na organizaciji

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

U organizaciji Rukometnog kluba Zagorec u Krapini je održan turnir muških U-15 ekipa. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa s više od stotinu igrača. Na samom otvorenju turnira, uz igrače su izašli i naši najmlađi, djevojčice i dječaci vrtićkog uzrasta.

Turnir se igrao u sustavu da su ekipe bile svrstane u dvije skupine:

Skupina A (Zagorec, Bedekovčina I, Dubrava, Zagreb II)

Skupina B ( Petrinja, Pavleki, Zagreb I, Bedekovčina II)

Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa plasirale su se u polufinale, uz napomenu da je prvoplasirana ekipa igrala s drugoplasiranom iz druge skupine. U odličnoj atmosferi uz podršku brojnih navijača, nakon odigranih 15 utakmica prvo mjesto pripalo je ekipi RK Zagreb, druga je bila ekipa RK Bedekovčina Bedex, dok je treće mjesto pripalo ekipi RK Pavleki.

Zanimljiva je ekipa RK Dubrava čiji su igrači imali samo 13 godina, ali su se bez imalo straha suprotstavili puno većim i jačim protivnicima. Nakon odigravanja po skupinama u polufinale su se plasirali Bedekovčina I, Pavleki, Bedekovčina II i Zagreb II, da bi u međusobnim susretima bilo odlučeno da u borbu za treće mjesto uđu Pavleki i Bedekovčina II (16:7).

U finalu su se sastale dvije najkvalitetnije ekipe, Bedekovčina I i Zagreb II. Nakon vrlo zanimljive i neizvjesne utakmice s 11:8 slavili su rukometaši Zagreba II. Za sve igrače i trenere osigurane su medalje.

Organizacija turnira bila je odlična, a o tome svjedoče i objave na Facebook stranici RK Zagorec, gdje su, između ostalih, iz RK Dubrava napisali: “Hvala na pozivu i gostoprimstvu, turnir je bio odličan, a vi još bolji domaćini, sve pohvale i vidimo se uskoro!”, te RK Pavleki: “Hvala na gostoprimstvu, odličnoj organizaciji i prije svega prijateljskoj atmosferi!”

REZULTATI

Utakmica za treće mjesto:

Pavleki – Bedekovčina II (16:7)

Finale:

Zagreb II – Bedekovčina I (11:8)

Konačan poredak:

  1. Zagreb II
  2. Bedekovčina I
  3. Pavleki
  4. Bedekovčina II

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba