Prvo nastavak velikog hita o emocijama, a potom nešto za one hrabrije

Ovog petka u Kino Krapina dolaze dva odlična naslova

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

Ovog petka u Kino Krapina ponovno stižu dva sjajna filma, ali ovaj put jedan za mlađe te jedan za one hrabrije. Najprije će se u 19 sati prikazivati film ‘Izvrnuto obrnuto 2’.  

Film je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko). Emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne.

 

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.  

Nakon filma o djevojčici Riley u 21 sat slijedi oskarovac Russell Crowe u najnovijem hororcu ‘Egzorcizam’. Valja napomenuti kako je film namijenjen za publiku 15+.  

Spomenuti oskarovac glumi Anthonyja Millera, glumca koji se bori s unutarnjim demonima dok snima nadnaravni horor. Njegova kćer Lee (Ryan Simpkins) sumnja da Anthonyjevo ponašanje proizlazi iz povratka u stare ovisnosti ili iz nečega još mračnijeg. 

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba