SUPRUG TRENUTNO U PRITVORU: Prevezao je iz Španjolske u Srbiju

JEZIVIJE NE MOŽE: Kofer s raspadnutim tijelom Ane Knežević prošao i hrvatsku granicu?!

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

Srpski državljanin David Knežević (35), suprug nestale američke državljanke Ane Knežević (40), unajmio je u Beogradu automobil marke Peugeot 308 te 30. siječnja krenuo prema španjolskom glavnom gradu Madridu, piše Blic, a prenosi Jutarnju list.  

U Beograd se vratio 5. veljače, a unajmljeni je automobil agenciji koja mu ga je iznajmila vratio 15. veljače. Vlasnik rent-a-car agencije policiji je rekao da mu je Knežević vratio automobil sa zatamnjenim staklima, promijenjenim okvirima registracijskih oznaka i bez dvije naljepnice koje su se na njemu nalazile. 

Španjolska i srpska policija znaju da je David Knežević u Srbiju ušao preko Graničnog prijelaza Bajakovo-Batrovci na sjeverozapadu zemlje. Istražitelji pregledavaju nadzorne kamere na autocestama kojima je prolazio, pogotovo onima u Srbiji, a policijski djelatnici zagledaju i u mjesta u Beogradu u koja je volio zalaziti. 

Knežević se trenutno nalazi u pritvoru u gradu Miamiju u američkoj saveznoj državi Floridi. Priveden je 4. svibnja. 

Prema informacijama s kojima barataju istražitelji, David Knežević 1. je veljače oko 21 sata viđen u blizini zgrade u Madridu u kojoj je stanovala njegova supruga Ana Knežević. Blic piše da je ranije rečeno da je tražio način da u nju uđe neprimijećeno. Izvori iz policije tvrde da je David Knežević tijekom boravka u Madridu spavao u automobilu. Španjolski mediji tvrde da je 2. veljače kupio motociklističku kacigu te sprej. Zgradi u kojoj je živjela njegova supruga približio se oko 18:30 sati. Španjolski mediji dodaju da je Knežević ukrao registracijske oznake i stavio ih na automobil koji je koristio. 

Španjolski mediji pišu da istražitelji nastoje utvrditi je li moguće da je David Knežević tijelo svoje supruge – visoka je oko 150 centimetra i teška oko 45 kilograma – nekako strpao u kovčeg i iz Španjolske ga dopremio u Srbiju. 

Kako podsjeća Jutarnji, Ana Knežević nestala je 2. veljače oko 22 sata, a posljednji je puta viđena ispred vrata stana u luksuznom dijelu Madrida koji je bila unajmila. Prije nego što je nestala, Knežević je prijateljima i obitelji najavila da će ići s prijateljima u Barcelonu na jedan dan. Međutim, taj plan nije realizirala. 

Knežević je rođena u Kolumbiji, a od 2008. živi u SAD-u i ima američko državljanstvo. Sa Srbinom Davidom Kneževićem bila je u braku 13 godina. Njih su se dvoje razišli ljetos, međutim razveli se nisu. Zajedno su vodili tvrtku, a ona i nekretnine koje su posjedovali navodno vrijede oko 15 milijuna dolara. 

Financije su navodno bile razlog nesuglasica između Kneževića. Ljudi bliski Ani Knežević tvrde da je ona prilikom razvoda tražila da se imovina podijeli napola jer su je stekli zajedno. Navodno to nije odgovaralo njezinom suprugu. On je htio da ona dobije samo 25 posto od svega. Ona na to nije htjela pristati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba