Suprug se uplašio

Ana vrijeđala muža i tukla ga metlom: “Đu*re, smeće jedno, pi*ka ti materina!”

Objavljeno: 18.06.2024. zagorjeinternational

Ana je proglašena krivom i osuđena jer je supruga fizički napala i vrijeđala dvaput potkraj prosinca lani. Prema ovotjednoj presudi, sve se događalo na području Zagreba 26. i 29. prosinca. Prvi put je Ana suprugu, s kojim živi oko tri godine, oko 13 sati poslala poruku uvredljivog sadržaja, prenosi Danica.

– Debilčino retardirana, smeće prokleto, mamin kur*in sin, smećaru, crkli dabogda, odgojili debila! – napisala mu je Ana. To je kod supruga prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenosti, navodi se u presudi.

Tri dana poslije, oko 14:30 u obiteljskoj kući Ana je supruga dugim štapom s četkom za čišćenje partvišem udarila u desnu ruku u predjelu nadlaktice te ga vrijeđala riječima: “Đu*re, smeće jedno, niškoristi, pi*ka ti materina!”.

Suprug se uplašio

Uvrijeđeni i uplašeni suprug nakon toga je zvao policiju i prijavio slučaj nasilja u obitelji. Ana je potom zaradila prekršajnu prijavu te je sve završilo na sudu.

– To je kod istog prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, počinila je psihičko i tjelesno nasilje prema suprugu – istaknula je sutkinja u presudi.

Ana je kažnjena sa 60 dana uvjetnog zatvora te joj je naloženo da plati 26,50 eura prekršajnih troškova. Dobila je i tromjesečnu zabranu uznemiravanja supruga. Olakotna okolnost bila joj je dosadašnja neosuđivanost te činjenica da su se nakon toga ona i suprug pomirili. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba