Incident je snimio instruktor vožnje poznat kao Trulac

VIDEO: Po Zagrebu vozio bicikl i ljudima prijetio nožem?! Policija ga je našla…

Objavljeno: 17.06.2024. zagorjeinternational

Zagrebačka policija privela je 31-godišnjaka koji je mahao nožem na Vrbanima dok je biciklom prelazio cestu. Taj incident snimio je instruktor Krešimir Stunić poznatiji kao Trulac, koji je u tom trenutku bio u automobilu s kandidatom.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Naime, 6. lipnja u poslijepodnevnim satima policija je zaprimila tri dojave u kojima se navodi da je mladić verbalno prijetio te pokazivao nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvaćanske ceste, Golikove ulice te II. Trebevički ogranak. Istog dana, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni muškarac na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, te je u ruci držao nož tako da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 6.) te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana (članak 29.) priveden na nadležni prekršajni sud. Proglašen je krivim zbog počinjenih prekršaja te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1090 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba