Rasprskavanje metka

STRAVA: Dijete se igralo s metkom, udarilo ga čekićem – ozljede su teške

Objavljeno: 17.06.2024. zagorjeinternational

U rasprskavanju metka kod Kutine u subotu je teško ozlijeđeno dijete. Kako je izvijestila Policijska uprava sisačko – moslavačka, dijete je u subotu navečer na dvorištu čekićem udarilo po metku uslijed čega je došlo do rasprskavanja metka.

Prevezli su ga u sisačku Opću bolnicu, gdje su mu pružili pomoć zbog teških ozljeda. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja.

Kako bi ubuduće izbjegli ovakve ili slične neželjene događaje, policija poziva i apelira na sve one, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dragovoljno predaju, s napomenom da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. 

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Napominju da protiv takvih osoba se neće pokrenuti kazneni niti prekršajni postupak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba