Nestala žena je majka troje djece

JESTE LI JE VIDJELI? Anita je nestala u Zagrebu, obitelj je traži već tjedan dana

Objavljeno: 17.06.2024. zagorjeinternational

U Zagrebu je 11. lipnja nestala Anita Jurić (36). Kako je navedeno na stranicama ‘Nestali’, Anita se udaljila sa zagrebačke adrese u Ulici Vladimira Ruždjaka.

Na sebi je u trenutku nestanka imala svjetlozelenu Tommy Hilfiger majicu kratkih rukava, sive uske tajice i bijele New Balance tenisice. Nosi naočale kao na fotografiji.

Nestala je na Savici

– Kuma je nestala u utorak oko 18:45. Iz auta na parkingu na Savici je ušla u kafić i tamo je pila kavu i Colu, oko tri sata je sjedila i pričala je na telefon s nekime u tom periodu. Nakon tri sata je žurnim korakom izašla iz kafića i više nije viđena. Jako je čudno da je negdje otišla bez svoje troje djece. Nikad ih ne bi napustila, oni su joj sve. Rijetko kad ih je ostavljala nekoj od nas prijateljica da ih pričuvamo, samo kad bi nešto morala obavljati. Molim da se javi policiji svatko tko ima neku informaciju, prošlo je već šest dana. Samo da znamo da je dobro, da se bar javi da je dobro, što god da je, riješit ćemo – rekla je za 24sata Anitina kuma Kristina Kovačević Hitrec.

Anita je visoka 165 centimetara, ima smeđe oči, boja kose joj je kestenjasta. Na stranicama ‘Nestali’ navedeno je i da je slabije tjelesne građe, da nosi broj tenisica 40, rođena je u Zagrebu te ima hrvatsko državljanstvo. Nestanak se vodi u zagrebačkoj policiji. U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj Aniti, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba