Kobna pogreška

Dva Nijemca slavila pobjedu reprezentacije, umjesto vodke popili – sredstvo za izbjeljivanje!

Objavljeno: 17.06.2024. zagorjeinternational

Dvojica njemačkih navijača iz Wegelebena u Saskoj-Anhaltu htjeli su u petak navečer nakon velike pobjede Njemačke nad Škotskom nazdraviti vodkom. No, napravili su kobnu pogrešku. U boci nije bila vodka, već lužina, prenosi Fenix Magazin.

Njih dvojica su otvorila ‘bocu vodke’ koja je tamo stajala dugo vremena. Boca je imala konvencionalnu etiketu, tekućina unutra bila je bistra i prozirna. Muškarci su navodno tu ‘vodku’ točili u šalice i nazdravljali. I tako je umjesto vesele zdravice i proslave pobjede uslijedio hitni odlazak u bolnicu. Srećom po njih dvojicu, treći čovjek u njihovom društvu odmah je reagirao i nazvao broj Hitne pomoći.

– Radilo se o brzoj analizi točnog sadržaja boce vodke – rekao je dr. Alexander Beck, voditelj specijalističke službe ABC u okrugu Harz.

Koristeći uzorak slučaja i proces izuzimanja, tekućina iz boce vodke konačno je identificirana u hitnoj službi. Liječnik Beck je potvrdio da je to bila lužina koja se zapravo koristi za izbjeljivanje stvari. Dvojica navijača će vjerojatno imati razloga ponovno nazdravljati za njemačku reprezentaciju u nadolazećim utakmicama, ali će svakako biti oprezniji u ispijanju pića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba