Prikupljena sredstva namijenjena su kupnji invalidskih kolica i ortopedskih pomagala za Gordanu Sedlar iz Stubičkih Toplica

UKRSTILI KUHAČE U DOBRU SVRHU: Humanitarni obrtnički lonec u subotu je u Donjoj Stubici okupio 20 ekipa

Objavljeno: 16.06.2024. zagorjeinternational

Sada već tradicionalni, četvrti Humanitarni obrtnički lonec u subotu je u Donjoj Stubici okupio 20 ekipa. U organizaciji Udruženja obrtnika Stubica (u koje spadaju obrtnici iz općina Marija Bistrica, Gornja Stubica i Stubičke Toplice, te gradova Donja Stubica i Oroslavje) ovom druženju, prikazu kulinarskog umijeća svoga kraja, uz humanitarnu dozu događaja, odazvalo se 17 obrtničkih udruženja iz cijele zemlje, dvije udruge, te Obrtnička komora iz Slovenije. Prikupljena sredstva namijenjena su kupnji invalidskih kolica i ortopedskih pomagala za Gordanu Sedlar iz Stubičkih Toplica, piše Radio Stubica.

Između ostalih, u obilasku ovog dobro događaja bili su krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, saborski zastupnik i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, gradonačelnici Donje Stubice i Oroslavja Nikola Gospočić i Viktor Šimunić, načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, predsjednik Područne obrtničke komore Krapinsko-zagorske Nenad Kučiš, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil i mnogi drugi. U glazbenom dijelu programa nastupila je Folklorna skupina KUD-a Matija Gubec iz Gornje Stubice, te glazbeni sastav Pet za pet.

Predsjednica stubičkog Udruženja obrtnika Zvjezdana Dekan iskazala je zadovoljstvo ovom humanitarnom akcijom, odazivom samih obrtnika ali i građana, te je zahvalila svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji. Najavila je da odmah kreću s pripremama za peti Humanitrani obrtnički lonec iduće godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba