BUDIMPEŠTA: Krapinski borci uspješni na 29. Hungarian Kickboxing World Cupu

BRAVO: U Krapinu došla dva srebra i devet bronci!

Objavljeno: 16.06.2024. Milorad Videković

U Budimpešti je od 14. do 16. lipnja 2024. godine održano jedno od najvećih svjetskih kickboxing natjecanja, 29. Hungarian Kickboxing World Cup. Na svjetskom kupu od klubova iz naše županije nastupio je samo Kickboxing klub Krapina i postigao odlične rezultate osvojivši dva srebra i devet bronci.
U petak je održan Hungarian kickboxing Open za sve mlađe dobne skupine i početnike na kojem je prijavljeno 638 natjecatelja iz 129 klubova i 33 države, a Kickboxing klub Krapina sudjelovao je sa sedam članova koji su osvojili dva srebra i sedam bronci. Srebro su u point fightingu osvojili Timotej Kukovačec preko 42 kg i Magdalena Cesarec do 32 kg. Brončani su u point fightingu bili Katarina Jug do 37 kg, Adela i Antonela Kunštek preko 33 kg i Luka Čuček do 30 kg. Broncu u kick lightu su osvojili Anđelka Tušek do 65 kg i Timotej Kukovačec do 47 kg, a u light contactu brončana je bila Anđelka Tušek do 65 kg.
Katarina Jug do 37 kg kick light i Timotej Kukovačec do 47 kg light contact osvojili su peto mjesto.

U subotu i nedjelju održan je Hungarian kickboxing World Cup s 3280 natjecatelja iz 381 klubova i 50 država. Kickboxing klub Krapina sudjelovao je sa tri članice koje su osvojile dvije bronce.
U point fightingu do 36 kg natjecale su se dvije sestre Antonela i Adela Kunštek i obje uspjele doći do bronce. Njihov prvi veliki turnir i prve medalje sa najvećeg turnira u Europi. Natjecala se i Antonela Cesarec do 55 kg koja je od 21 natjecateljice u skupini uspjela doći do petog mjesta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba