TRŽIŠNI LIDER: Postanite dio tima inovativne tvrtke s dugogodišnjim iskustvom koja posebno cijeni svoje zaposlenike

ZABOK: Valoviti papir – Dunapack d.o.o. zapošljava! U potrazi je za operaterima na stroju i električarima

Objavljeno: 15.06.2024. zagorjeinternational

Tvrtka Valoviti papir – Dunapack d.o.o. sa sjedištem u Zaboku posluje već više od 20 godina. Dio su Prinzhorn Holding Grupe, kompanije sa sjedištem u Beču, koja je prisutna i proizvodi u 16 zemalja srednje i istočne Europe, a jedni su od vodećih europskih proizvođača kartona i kartonske ambalaže te su na domaćem i inozemnom tržištu prepoznati kao pouzdan partner s visokom kvalitetom proizvoda i usluga koje pružaju svojim kupcima. 

Posluju unutar jedne od tri divizija – Divizije ambalaže. Bave se proizvodnjom valovite ljepenke (kartona) i kutija od valovite ljepenke, a osim Divizije ambalaže, u sastavu Prinzhorn Holdinga je još i Divizija papira, koja proizvodi reciklirani papir, te Divizija reciklaže koja sakuplja papir za reciklažu i priprema ga za ponovni ciklus proizvodnje. 

Otvorene pozicije

Tvrtka trenutno ima otvoreno više radnih mjesta u proizvodnji za poziciju ‘Operater na stroju’ (m/ž) i ‘Električar’ (m/ž). Potreba je nastala zbog nadolazeće sezone, ali i zbog automatizacije proizvodnih linija (konstantna potraga za kandidatima koji posjeduju određena tehnička predznanja i voljni su proći obuku za strojara). 

– Tražimo odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu – pozivaju iz tvrtke.  

Da su iznimno uspješni govori činjenica da su prije 20-ak godina krenuli kao Greenfield investicija, a danas su regionalni tržišni lider u branši i drže 35 posto proizvodnje ambalaže u Hrvatskoj. Na tržištu su se nametnuli kvalitetom svojih proizvoda, a kupci su to prepoznali, stoga je Valoviti papir – Dunapack d.o.o. danas najveća pojedinačna tvornica ambalaže na području Hrvatske. Samo lani su preradili 60.000 tona papira, proizveli su 122 milijuna kvadrata ambalaže čime su ostvarili prihod od 49 milijuna eura, te na kraju ostvarili dobit od 3,8 milijuna eura. 

Uspjehu pridonose i konstantna ulaganja u tvrtku, proizvodne procese, ali i zaposlenike, pa je tako dosad u kompaniju uloženo preko 65 milijuna eura. 

Poželjan poslodavac

Dodajmo k tome i da je tvrtka Valoviti papir-Dunapack d.o.o. prepoznata kao poželjan poslodavac. 

– Kompanija smo koja zapošljava lokalno stanovništvo i kontinuirano ulaže u edukaciju i daljnje profesionalno usavršavanje svojih zaposlenika. To nastojimo i ostati u budućnosti jer vjerujemo da bez zadovoljnog zaposlenika, niti jedna kompanija nije u mogućnosti uspjeti i ostvariti dugoročno dobre rezultate. Kontinuirano zapošljavamo i nadopunjujemo naš tim te koristimo preporuke naših trenutnih zaposlenika pri zapošljavanju novih. Trudimo se da kontinuiranim poboljšanjem uvjeta rada, primanjima zaposlenika i mogućnošću sufinanciranja nastavka školovanja, budemo prepoznati kao pouzdan i fer poslodavac – naglašavaju iz tvrtke. 

Ako ste zainteresirani za neko od navedenih radnih mjesta, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom, poštom na adresu: Valoviti papir-Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected].  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba