Vlasnik zlatarnice stao pred pištolj, razbojnik u bijegu izazvao prometnu

ŠOU U ZAGREBU: Razbojnik pokušao opljačkati zlatarnicu pa kad nije uspio, okomio se na ljekarnu

Objavljeno: 15.06.2024. zagorjeinternational

Totalni kaos danas je oko 9 sati napravi pomahnitali razbojnik na Trešnjevci u Zagreb. Naime, kako govori zagrebačka policija, muškarac je prvo na umu imao zlatarnicu gdje je uz prijetnju vatrenim oružjem počiniti razbojništvo te otuđiti nakit i novac, međutim nakon naguravanja, vlasnik i član obitelji u tome su ga spriječili, a muškarac je pobjegao vozilom s mjesta događaja.  

Nakon toga osumnjičeni nije odustajao od svoje namjere da se domogne novca, vozilom je došao na adresu Avenija Većeslava Holjevca, ušao u ljekarnu koja se nalazi u sklopu doma zdravlja, gdje je prijeteći vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad tri zaposlenice i otuđio novac.  

Vozilom se dao u bijeg, prema Jadranskom mostu gdje na nadvožnjaku kod trgovačkog centra uzrokuje prometnu nesreću gdje nalijeće na vozilo ispred sebe, a pri čemu vozačica tog vozila nije ozlijeđena.  

Nakon prometne nesreće, izlazi iz vozila i trčeći se udaljava prema nasipu odnosno Sveučilišnoj bolnici.  

– Procjenom policijskih službenika koji su pratili kretanje u tom trenutku realizira se njegovo uhićenje s obzirom na to da je tada bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike – kazali su iz PU zagrebačke

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba