Varaždinski župan Anđelko Stričak odgovorio navodima ivanečkog gradonačelnika Batinića

“Dogradnja OŠ Ivanec uskoro će započeti te će biti završena, to ulaganje sada više ni Vi ne možete opstruirati”

Objavljeno: 15.06.2024. zagorjeinternational

Varaždinski župan Anđelko Stričak očitovao se na navode gradonačelnika Ivanca Milorada Batinića vezane uz dogradnju Osnovne škole Ivanec. 

Očitovanje župana Anđelka Stričaka ovim putem prenosimo u cijelosti:

– Uoči proslave Dana Grada Ivanca mogu najaviti da će Varaždinska županija svim građanima Ivanca u 2024. godini darovati početak dogradnje Osnovne škole Ivanec, a uz to i početak izgradnje brze ceste te početak rasprave o parku prirode Zagorske gore, čime ćemo zaštititi i Ivanščicu koja se najvećim dijelom prostire upravo ivanečkim područjem. 

Žao nam je što je, unatoč takvim odličnim vijestima, gradonačelnik Batinić nespokojan. 

Dragi gradonačelniče, nema potrebe za nervozom, kao ni za vrijeđanjem. Posebno zato što se jako teško mjeriti s vašim rezultatima u posljednjih 20 godina. Ipak ste triput osvojili gradonačelnički mandat obećanjima o izgradnji žičare, skijaških staza i hotela na najvišoj planini sjevera Hrvatske. Svima nama je doista ugodno voziti se u toj zamišljenoj žičari i boraviti u tom zamišljenom hotelu. 

Dogradnja Osnovne škole Ivanec, čiji osnivač je Varaždinska županija, uskoro će započeti te biti završena jer to ulaganje sada ni Vi više ne možete opstruirati.   

Poštovani gradonačelniče, sretan vam Dan Grada Ivanca! Pred Vama je slavljenički tjedan, nemojte si kvariti raspoloženje – stoji u očitovanju varaždinskog župana Anđelka Stričaka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba