Nastavlja se Klanjec ART Fest

Večeras dođite i uživajte u zvukovima koji su originalno proizašli iz sobe broj 9. Evo o čemu se radi

Objavljeno: 14.06.2024. zagorjeinternational

Klanjec ART Fest nastavlja se ovaj petak, 14. lipnja, koncertom mladog, ali već nagrađivanog i vrlo perspektivnog zagrebačkog pop-rock-funk-punk sastava SOBA 9 u parku kod Kina Martin.

SOBA 9

Prije nekoliko godina u studentskoj sobi broj 9 u Zagrebu okupilo se nekoliko kreativnih klinaca koji dijele ljubav prema glazbi. Tijekom zamornih studentskih satova opuštali su se uz jaming i tako je nastao bend pod istim imenom. Ovaj tjedan objavili su i svoj prvi singl i video spot “Kako ćemo, kamo i kud?”, plesnu i energičnu pjesmu koja najbolje opisuje ovaj bend koji samo čeka da eksplodira i pretvori se u pravu senzaciju. Njihov prvi singl krasi zarazna melodija uz funk prizvuk, a odličan tekst opisuje jednu ludu večer u životu mladih, piše SoundGuardian, nezavisni glazbeni portal. 

Članovi banda su Karlo Gajšak, gitara (inače Tuhljan koji je još kao klinac plesao u dvorskim plesovima klanječkoga KUD-a , a koje je pokrenula i dugo vremena vodila njegova mama Dragica Gajšak), Maria Jović, vokal i violina (Klanjčane je oduševila svojom violinom na zadnjem božićnom koncertu u Klanjcu), Marko Jurišić, bas gitara i Roko Prpa, bubnjevi.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz je slobodan. 

Klanjec ART fest podupiru Ministarstvo kulture i medija, Krapinsko – zagorska županija i Grad Klanjec pa su za posjetitelje i sudionike radionica svi programi besplatni. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba