Psi su napali 53-godišnjakinju i 31-godišnjaka

Psi u Zagrebu izgrizli druge pse i njihove vlasnike, uhićena djevojka (24)

Objavljeno: 14.06.2024. zagorjeinternational

Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnju vlasnicu dvaju pasa koji su jučer u dva navrata napali druga dva psa i njihove vlasnike, prenosi Hina.

Policija je priopćila da su dva psa u vlasništvu 24-godišnjakinje, najvjerojatnije mješanac pasmine cane corso i američkog staforda te mješanac belgijskog ovčara, američkog staforda i afričkog goniča lavova, napali jučer oko 17:40 u Lošinjskoj ulici maltezera u vlasništvu 53-godišnjakinje, a zatim i nju, ugrizavši je za rame. Niti sat vremena kasnije, oko 18:20 u Parku Kate Šoljić, isti su psi napali i ugrizli psa pasmine shiba inu u vlasništvu 31-godišnjaka, a zatim i njega za podlakticu, po šakama ruku i oba koljena.

Policija dodaje da je 24-godišnjakinja nešto kasnije zaprijetila 53-godišnjem suprugu ranije napadnute 53-godišnjakinje. Po saznanju o događajima, 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s napadima je uhićena, dok je liječnička pomoć 53-godišnjakinji i 31-godišnjaku pružena u KBC-u Sestre Milosrdnice, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba