POČINJE NAVIJAČKA GROZNICA! Jel' vas već trese? Ove subote svi putevi vode na Hušnjakovo

Navijajte i gledajte utakmicu Španjolska – Hrvatska u službenoj krapinskoj Fan zoni!

Objavljeno: 14.06.2024. zagorjeinternational

Ovog vikenda, u subotu 15. lipnja, svi putevi vode na Hušnjakovo! Prva utakmica na EURU 2024. u kojoj će Hrvatska odmjeriti snage sa Španjolskom obećava vrhunski sportski spektakl.

Program na Hušnjakovom trajat će cijelo popodne, a pozvani su i mali i veliki. U 16 sati počinje besplatna edukativna radionica u Muzeju krapinskih neandertalaca “Samo je jedna Lucy”, a nakon toga od 16 sati pa sve do 21 sat imate priliku u sklopu Europskog dana arheologije obići stalnu postavu muzeja uz besplatno stručno vodstvo. 

Vrhunski doživljaj uz veliki video zid

U službenoj Fan zoni na Hušnjakovom postavljen je video zid koji osigurava da svaki gledatelj, bez obzira na poziciju, može bezbrižno pratiti utakmicu i sve što se događa na terenu. Nećete propustiti niti jednu akciju, gol ili napetu situaciju.

Navijači gurmani

Dok se pripremate za navijanje, uživajte u širokoj ponudi hrane i pića. Osvježavajuće točeno pivo, raznovrsni zalogaji i specijaliteti pripremljeni za ovu prigodu zadovoljit će sve navijače. Bez obzira volite li klasične navijačke grickalice ili nešto konkretno, ovdje ćete naći sve što vam treba za savršeno navijačko iskustvo.

Vatrena atmosfera

Hušnjakovo će u subotu biti preplavljeno navijačkim duhom. Obucite svoje hrvatske dresove, ponesite šalove i zastave, dođite u kockicama. Zajedničko navijanje, podrška i radost uz svaki postignuti gol stvorit će odličnu atmosferu, a program se nastavlja i nakon utakmice. U 20 sati počinje hušKAJ! natjecanje demo bendova, a nakon njih imate priliku poslušati mladu zvijezdu domaće glazbene scene – Miach. 

Jedinstvene Kramberger lokacije

Pratite Europsko prvenstvo s Kramberger Pub & Restoran od 14. lipnja do 14. svibnja i uživajte u raznovrsnoj ponudi na 3 jedinstvene lokacije:

PUB: Promo cijene pića | Nagradne igre | Navijački meni

RESTORAN: Navijački meni | Gledanje utakmica Vatrenih na terasi restorana

HUŠNJAKOVO: Službena krapinska FAN ZONA | Veliki video zid | PUB kviz

Vidimo se na Hušnjakovom i u Krambergeru!

Link na Facebook događaj nalazi se OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba