Pogledajte koji sve premijerni naslovi dolaze

Ljetno izdanje GFUK-a dolazi na čak 14 lokacija! 

Objavljeno: 14.06.2024. zagorjeinternational

Ovoga ljeta, Glumački festival u Krapini GFUK donosi jedinstveno kulturno iskustvo ljubiteljima kazališta diljem Zagorja. U sklopu ljetnog izdanja festivala, predstave će se održavati na čak 14 lokacija, omogućujući široj publici da uživa u vrhunskim kazališnim izvedbama pod otvorenim nebom.

Na rasporedu su četiri izvanredna naslova koji će se izvoditi u posebnim otvorenim prostorima, prilagođenima ljetnom ambijentu i prirodnoj ljepoti Zagorja. Ovaj festival ne samo da pruža kulturnu obogaćenost, već i doprinosi promociji i valorizaciji lokalnih sredina, spajajući umjetnost i zajednicu na jedinstven način. 

Pogledajte premijerne naslove; Kazališta Moruzgva “Preki preko veze“ u kojoj igraju Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić te Lectirum Teatra “Sretni ljudi“ u kojoj igraju Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Ćutura. Tu su još dvije zanimljive predstave: Produkcija Kulturne udruge GFUK i ZGK Komedija “Kaj je ljubav“ u kojoj igra Adam Končić s glazbenim kvartetom i Gala teatar “Otvoreni brak“ u kojoj igraju Matija Prskalo i Slavko Juraga.

Posebno će vas veseliti činjenica da je ulaz na sve izvedbe potpuno besplatan, što omogućuje svima, bez obzira na financijske mogućnosti, da sudjeluju u ovom kulturnom događaju. 

Predstave stižu u Krapinu, Bedekovčinu, Klanjec, Brdovec, Gornju Stubicu, Novi Golubovec, Desinić, Pregradu, Kumrovec, Mariju Goricu, Zlatar, Kraljevec na Sutli, Petrovsko i Konjščinu. Informacije o početku i lokacijama potražite putem društvenih mreža ili na www.gfuk.hr. 

Iskoriste ovu priliku, uživajte u kazališnoj umjetnosti i provedite nezaboravne ljetne večeri u društvu izvrsnih glumaca i zanimljivih predstava.

Dobrodošli na ljetni GFUK – mjesto gdje umjetnost susreće prirodu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba