Otvoren javni poziv za gradove i općine s područja županije

ŽUC KZŽ sufinancira radove na komunalnoj infrastrukturi s 300.000 eura

Objavljeno: 13.06.2024. zagorjeinternational

Županijska uprava za ceste Krapinsko – zagorske županije objavljuje javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje radova komunalne infrastrukture uz županijske i lokalne ceste na području Krapinsko – zagorske županije. 

Cilj javnog poziva je potaknuti zainteresirane jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko – zagorske županije čijim se teritorijalnim područjem protežu županijske i lokalne ceste kojima upravlja Županijska uprava za ceste Krapinsko – zagorske županije, da dostave svoje zahtjeve za sufinanciranje radova koji imaju za cilj pridonijeti dostupnosti odgovarajuće komunalne infrastrukture i povećati sigurnost odvijanja prometa svih sudionika u prometnom procesu. 

Zahtjevi za sufinanciranje radova podnose se u skladu s Pravilnikom o sufinanciranju radova komunalne infrastrukture uz županijske i lokalne ceste na području Krapinsko – zagorske županije koji je sastavni dio ovog javnog poziva. 

Financijska sredstva za provedbu sufinanciranja radova komunalne infrastrukture uz županijske i lokalne ceste na području Krapinsko – zagorske županije osigurana su Financijskim planom Županijske uprave za ceste KZŽ za 2024. godinu, aktivnost ‘A100005’ – Sufinanciranje radova gradovima i općinama u iznosu od 300.000 eura. 

Zahtjev za sufinanciranje sa svim potrebnim prilozima šalje se u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja zahtjeva, preporučenom pošiljkom ili osobnom dostavom na adresu Županijska uprava za ceste Krapinsko – zagorske županije, Janka Leskovara 40/1, 49 218 Pregrada, uz naznaku “Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje radova komunalne infrastrukture uz županijske i lokalne ceste na području Krapinsko – zagorske županije u 2024. godini“.

Rok za podnošenje zahtjeva je 01. srpnja. Pravodobno pristiglim smatrat će se zahtjevi dostavljeni na adresu Županijske uprave za ceste KZŽ do 15 sati navedenog dana, odnosno preporučene pošiljke s poštanskim štambiljem zaključno s navedenim datumom.  

Javni poziv za iskaz interesa, Pravilnik o sufinanciranju radova komunalne infrastrukture uz županijske i lokalne ceste na području Krapinsko – zagorske županije, Prilog A – prijavni obrazac, Prilog B – proračun projekta i  Kriterij bodovanje projektnih prijedloga  dostupni su na službenoj mrežnoj stranici ŽUC-a. 

Za dodatna pitanja kontakt osobe su Krunoslav Krklec, tel: 049/377-580, e-mail: [email protected], Ivana Palčec, tel: 049/377-580, e-mail: [email protected] i Antonio Hršak, tel: 049/ 377580, e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba