Za vrtićance i osnovce

U Zlatar Bistrici održana Biciklistička učilica 

Objavljeno: 13.06.2024. zagorjeinternational

Proteklog je tjedna na školskom igralištu Osnovne škole Zlatar Bistrica u organizaciji Općine Zlatar Bistrica, Policijske postaje Zlatar Bistrica, Društva ‘Naša djeca’ Zlatar te uz podršku Dječjeg vrtića ‘Zlatni dani’ i Osnovne škole Zlatar Bistrica, održana Biciklistička učilica u Zlatar Bistrici.

Učilica se održala u dvije grupe. U prvoj grupi je sudjelovala najstarija skupina ‘Malci’ te prvi i drugi razred Osnovne škole, koji su uz zanimljivo predavanje policijskih službenika te prezentaciju vožnje na poligonu, naučili pravila ponašanja u prometu, gdje se smije voziti biciklom te kako pravilno koristiti zaštitu opremu.

U drugoj grupi edukaciju su slušali učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole koji su nakon zanimljivog predavanja iskušali svoje vještine vožnje bicikla na edukativnom poligonu.

Mališani su s velikim zanimanjem pratili učilicu, a sve pod budnim okom njihovih odgojiteljica, razrednika i ravnateljica.

Načelnica Vesna Mikulec razveselila je sve mališane nezaobilaznim slatkišima, a dodatno, svi polaznici ove učilice dobili su kape i priznanja o pohađanju učilice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba