Kraljica talk showova više nije mogla izaći na kraj s viškom kilograma

ZBOG SREDSTVA ZA MRŠAVLJENJE?! Oprah Winfrey hitno završila u bolnici

Objavljeno: 12.06.2024. zagorjeinternational

Slavna voditeljica Oprah Winfrey hitno je hospitalizirana, piše Daily Mail i dodaje kako je u bolnici završila zbog želučanih problema, prenosi Večernji list

Kraljica talk showa prije pet je mjeseci priznala da je koristila lijekove za mršavljenje, slične Ozempicu, a sada je njezina prijateljica Gayle King opisala s kakvim se problemima suočila Oprah prije nego je završila u bolnici. 

– Imala je neku vrstu želučane viroze i da budem slikovita: izlazilo joj je na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna –  rekla je Gayle u emisiji “CBS Morning” i dodala je:  

– U bolnici je završila jer je dehidrirala, dobila je infuziju i situacija je bila ozbiljna, ali bit će ona dobro. Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila ove detalje – kazala je. 

Oprah je godinama vodila borbu s viškom kilograma i nedavno su mediji dosta pisali o njezinom novom dokumentarcu o ljudima koji koriste lijekove za mršavljenje. 

 – To je vrlo osobna tema za mene i za stotine milijuna pogođenih ljudi diljem svijeta koji su se godinama borili s težinom i pretilošću – rekla je u jednom intervju u kojem je pričala o svom dokumentarcu.  

Oprah je uvijek bila iskrena sa svojim obožavateljima kada je tema bila gubitak kilograma i uvijek je otvoreno pričala o načinima na koje gubi kilograme i to je bila i česta tema njezinih emisija. Prošle godine pojavila se glasine da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je postao su brojne zvijezde Hollywooda počele koristiti kako bi izgubile kilograme. 

Kako su nagađanja rasla, Oprah je u prosincu priznala da je počela uzimati lijekove za mršavljenje jer više nije mogla pronaći način kako da se riješi viška kilograma jer više nijedna metoda nije uspijevala i često se susretala s jo-jo efektom i izgubljeno je brzo vraćala. Kad je bila podvrgnuta operaciji koljena 2021., njezina fizička rehabilitacija pomogla joj je da razvije niz zdravih navika koje su joj pomogle u rješavanju kilograma. 

– Nakon operacije koljena počela sam planinariti i svaki tjedan postavljati nove ciljeve udaljenosti. Na kraju sam pješačila i po 15 kilometara dnevno. Osjećala sam se jače, spremnije i življe nego što sam se osjećala godinama – priznala je i tada dodala kako je ipak posegnula za lijekovima za mršavljenje jer bez obzira što se držala i plana prehrane i vježbanja, ništa nije pomoglo dovoljno da se kilogrami otope.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba