Poznat je i program

“Susreti za Rudija” održat će se 14. i 15. rujna

Objavljeno: 12.06.2024. zagorjeinternational

Održana je prva koordinacija vezana uz organizaciju “27. Susreta za Rudija“ kojoj su, uz predstavnike Općine Gornja Stubica na čelu s načelnikom Jasminom Krizmanićem, prisustvovali i supruga Rudolfa Perešina Ljerka Perešin, zamjenica župana Jasna Petek, predstavnici Zagrebačko zrakoplovno tehničkog saveza “Rudolf Perešin” Luka Šimurina i Emir Mehdić, predstavnici TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, predstavnici Ministarstva obrane i Ministarstva branitelja, predstavnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Vatrogasne zajednice KZŽ, Vatrogasne zajednice općine Gornja Stubica, Muzeja Hrvatskog zagorja i Muzeja seljačkih buna, te Atletskog kluba “Rudolf Perešin”.

Dogovoreno je kako će se u subotu, 14. rujna, u Spomen parku održati koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske i Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske, a u nedjelju, 15. rujna, održat će se svečana sveta misa, nakon koje slijedi otvaranje Susreta u Spomen parku Rudolfa Perešina s polaganjem vijenaca. Na svetoj misi i otvorenju sudjelovat će Klapa “Sveti Juraj“ Hrvatske ratne mornarice. 

S početkom u 15 sati održat će se i Aeromiting na kojem će, uz hrvatske zračne snage, sudjelovati i gosti iz Mađarske, Austrije i SAD-a. 

Istoga dana, od 9 do 14 sati u Sportskom centru održat će se ‘Petica za Rudija’, sportska natjecanja za djecu.

Nakon letačkog programa slijedi koncert Željka Bebeka kod Spomenika Matiji Gupcu na prostoru Muzeja seljačkih buna, a poslije koncerta bit će nastup DJ-a, naravno uz cjelodnevni bogati sajam domaćih proizvoda s gastro ponudom na prostoru muzeja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba