U organizaciji MKN ‘Šerfa’

Otvorene prijave za malonogometni turnir “Vidovo 2024.“ Sekirišće

Objavljeno: 12.06.2024. Milorad Videković

MNK ‘Šerfa’ organizira tradicionalni malonogometni turnir “Vidovo 2024.“, Sekirišće 3vs3 koji će se održati 21. i 22. lipnja. Kako je ovaj vid malog nogometa (tri protiv tri) u posljednje vrijeme iznimno popularan, vjerujemo da će  biti prijavljeno puno ekipa.

Prijave za turnir primaju se do 19. lipnja kada će se ujedno u 20 sati u prostorima MNK ‘Šerfa’ održati izvlačenje parova, odnosno formiranje skupina. Prijave se primaju na broj mobitela 091/895-2731 (Šerfa) ili osobnim dolaskom u prostore kluba.

Prošle godine organizatori, MNK ‘Šerfa’, položili su ispit s odličnim jer je turnir bio više nego dobro organiziran, tako da je ove godine pred njima još veći izazov. Upravo zbog toga organizator donosi i velike nagrade. Uz već tradicionalne pehare za najbolje ekipe i pojedince, novčane nagrade su zaista izdašne. Za prvo mjesto ekipa će dobiti 1000, za drugo 400, a za treće 200 eura. Osim toga organizator će nagraditi peharom i najboljeg igrača turnira.

Za sve prisutne navijače i ljubitelje ovog vida malog nogometa organizator je pripremio i nagradnu igru – pucanje penala od gola do gola, a najbolji izvođač penala dobiti će novčanu nagradu u iznosu od 100 eura i pehar.

Osim nogometa i ove godine sve posjetitelje očekuje živa muzika te bogata ponuda jela i pića. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba