Naslov pobjednika brani ekipa ‘Slavek i prijatelji’

Otvorene prijave za 10. Memorijalni turnir ‘2 viteza domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina’

Objavljeno: 12.06.2024. Milorad Videković

U organizaciji DVD-a Donja Šemnica i Graditeljstva ‘Merkaš’ te suorganizaciji HVIDR-e Krapina i Grada Krapina, na igralištu PŠ Donja Šemnica 28. i 29. lipnja od 19 sati održat će se 10. Memorijalni malonogometni turnir ‘2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina’. 

Graditeljstvo Merkaš

Prije početka turnira, 28. lipnja u 18.30 sati, izaslanici grada Krapine, HVIDR-e Krapina, DVD-a Donja Šemnica i ostali uzvanici položit će vijence na spomen ploču Ivana Krepelnika  i Stjepana Haramine.

Ovo je zaista odličan turnir koji iz godine u godine pokazuje kvalitetu organizacije i privlači izuzetno kvalitetne malonogometne ekipe, a o tome govori i činjenica da je stavljen u službeni program Grada Krapine, ‘Ljeto u Krapini’.

Prijave za turnir vrše se do četvrtka 27. lipnja do 20 sati, na broj 091/496-0257 ili u Inbox (Facebook) Andreja Šalkovića. Izvlačenje parova bit će u 20 sati dan prije turnira u prostorijama DVD-a Donja Šemnica.

Kotizacija iznosi 100 eura, a igra se u sustavu ‘4+1’ s akumuliranim prekršajima dok će susrete suditi licencirani suci HNS-a. Podloga je asfalt, a igra se loptom ‘4’ s utegom.

Nagrade su izuzetno vrijedne te će tako prvoplasirana momčad dobiti 1200 eura, pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar. Drugoplasirana ekipa dobit će novčanu nagradu od 600 eura i pehar dok će trećeplasirana dobiti 400 eura i pehar. I četvrtoplasirana ekipa dobit će pehar, a osigurane su i pojedinačne nagrade te će pehare dobiti najbolji strijelac, golman i igrač.

Naslov pobjednika brani ekipa ‘Slavek i prijatelji’, a za podsjetnik, najbolji igrač bio je Matija Bobek (‘Slavek i prijatelji’), najbolji strijelac Tomislav Ferdelja (‘Bedex boysi’) dok je najbolji golman bio Alen Đurman (‘Slavek i prijatelji’) koji ‘ganja’ treći uzastopni naslov najboljeg golmana ovog turnira. 

Slavek i prijatelji
Bedex boys

Organizator se pobrinuo da osim kvalitetnog malog nogometa, gledateljima osigura i dobru zabavu uz ‘Fiškale’ (petak, 28. lipnja) i ‘Staccato Band’ (subota, 29. lipnja), tombolu te bogatu ponudu jela i pića, a osiguran je i sadržaj za najmlađe. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba