Naplaćena mu je novčana kazna

Na autocesti A2 jurio 175 km/h. Ipak je bio prespor za policiju…

Objavljeno: 10.06.2024. zagorjeinternational

Tijekom pojačanog nadzora prometa proteklog vikenda na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska utvrđen je ukupno 121 prometni prekršaj i to: 50 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, 23 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa u vozilu i 48 ostalih prekršaja u prometu.

Najveća očitana koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je u petak, 7. lipnja oko 18:30 u Pavlovcu Pregradskom, gdje je 66-godišnjak upravljajući osobnim vozilom s 2,61 promila alkohola u organizmu uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste, udario u dvorišnu ogradu i parkirano osobno vozilo. Zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Najveća nepropisna brzina kretanja vozila utvrđena je jučer u Zaboku na A2, od 175 km/h, na dijelu ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba