Nakon EU izbora HNS potvrdio status predvodnika 'trećeg puta' u Varaždinskoj županiji

“Idemo naprijed prema lokalnim izborima – povećat ćemo broj načelnika i gradonačelnika za 50 posto”

Objavljeno: 10.06.2024. zagorjeinternational

Nakon održanih izbora za Europski parlament iz Hrvatske narodne stranke, njihov kandidat Krunoslav Lukačić obratio se priopćenjem koje ovom prilikom prenosimo u cijelosti. 

 Iz srca vam zahvaljujem na podršci koju ste nam pružili na ovim izborima za Europski parlament. Vaš glas nije bio samo glas za HNS, već i za viziju liberalnog centrizma i trećeg puta koju smo zajedno izgradili u Varaždinskoj županiji. 

Vaša vjera u našu stabilnost i dosljednost koju ste prepoznali, temelj je na kojem ćemo nastaviti graditi. Spremni smo preuzeti odgovornost i posvetiti se realizaciji programa i projekata koji će unaprijediti život svakog pojedinca u našoj zajednici. 

 S punim političkim legitimitetom, idemo naprijed prema lokalnim izborima, odlučni da ostvarimo naše zajedničke ciljeve. Vodit ćemo centrističku koaliciju s ciljem povećanja broja načelnika i gradonačelnika, i to za 50 posto, te broja vijećnika za 30 posto. Uvjereni smo da HNS može, zna i hoće ostvariti ciljeve za bolju budućnost svih nas. 

Zajedno, idemo u nove pobjede, s vjerom u bolje sutra za svakog građanina. Hvala vam što ste dio ove velike promjene! – stoji u priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba