LJETO U KRAPINI: U lijepom ambijentu Hušnjakovog redali su se domaći i svjetski hitovi

FOTO: Koncert polaznika Škole rocka i moderne glazbe oduševio brojnu publiku

Objavljeno: 10.06.2024. Alen Brodar

Ispunjeno gledalište u lijepom ambijentu Hušnjakovog uživalo je jučer u odličnim izvedbama polaznika krapinske Škole rocka i moderne glazbe.

Ova škola, koja je kroz tri godine postojanja postala vrlo popularna, a interes za nju i dalje raste, postala je sinonim za kvalitetno glazbeno obrazovanje, što je bilo i vidljivo po izvedbama koje su oduševile publiku.

Svim polaznicima, a trenutno ih ima 40, čestitala je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Krapina Grozdana Pavlović, istaknuvši kako nije lako stati na pozornicu pred toliki broj ljudi i nastupati.

– Ponosna sam i sretna zbog ovog našeg projekta Škola rocka i moderne glazbe, koja napreduje zahvaljujući našim mentorima Tomislavu Presečkom, Karlu Kukovačecu, Kristijanu Sinkoviću i Andreji Vidović, kao i našoj voditeljici obrazovanja Kseniji Cerovečki. Kroz ove tri godine, kontinuirano smo rasli, ne samo po broju polaznika već i po broju programa koje smo radili. Prvenstveno su tu brojni glazbeni nastupi koje smo ostvarili, mnoštvo suradnje i drago mi je da smo prvi u našoj županiji pokrenuli masterclass satove, gostovanja poznatih glazbenika koji su za naše polaznike pripremili specijalizirane programe i edukacije – rekla je Pavlović, zahvalivši Gradu Krapini na podršci i potpori, te Krapinsko – zagorskoj županiji na sufinanciranju dijela programa kroz natječaj Participativni proračun za mlade.

Također je s pozornice najavila da Škola rocka i moderne glazbe ide dalje. Upisi kreću preko ljeta, a moći će se učiti svirati bubnjeve, bas gitaru, klavir, gitaru, kao i pjevanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba