WOW! Na najvišoj zgradi u Hrvatskoj osvanula navijačka zastava od 105 metara

Objavljeno: 09.06.2024. zagorjeinternational

Alpinisti i navijači hrvatske reprezentacije postavili su navijačku zastavu na splitski Dalmatia Tower kao znak podrške Vatrenima uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj. Riječ je o zastavi dugačkoj 105 metara, a Dalmatia Tower najviši je neboder u Hrvatskoj sa 135 metara. Zastavu su samo za ovu priliku modificirali navijači iz Bribira i Crikvenice, nakon čega s njom putuju u Njemačku, prenosi Index.

Josip Komar, vlasnik Westgate Grupe, koja u svom portfelju drži Dalmatia Tower i AC Hotel by Marriott Split, izrazio je ponos zbog ove akcije kazavši da je puna simbolike.

– Na dan grada Splita, odnosno na blagdan sv. Dujma svečano smo otvorili najvišu zgradu u Hrvatskoj uz nezaboravan program, a sada smo organizirali profesionalne alpiniste i navijače naše reprezentacije da veliku zastavu na kvadratiće postavimo na Dalmatia Toweru. Zbog same visine tornja, ali i njegova ekskluziviteta vjerujemo da će ova fotografija obići Hrvatsku i Europu, ali i stići do stožera hrvatske reprezentacije i dodatno ih motivirati u pobjedama – poručio je Komar.

Europsko prvenstvo počinje u petak 14. lipnja, a već u subotu Hrvatska igra svoju prvu utakmicu protiv Španjolske, nakon čega slijede grupni susreti s Italijom i Albanijom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba