Na kraju je zaradio 'masnu' kaznu

ŠOU: U Međimurju na motoru bježao policajcima, vrijeđao ih pa su ga priveli. Vozio je bez kacige i mrtav pijan

Objavljeno: 09.06.2024. zagorjeinternational

Motociklist (56) je jučer poslijepodne samo projurio kraj policijske patrole koja je u Prelogu kontrolirala promet. Nije imao niti kacigu pa su policajci krenuli u potjeru. Na kraju je stao, no tek je onda krenuo šou.

Evo što je napisala policija u priopćenju.

– Jučer, 8. lipnja u 18:35 sati u Prelogu, policajci su prilikom nadzora cestovnog prometa na Trgu slobode pokušali zaustaviti vozača motocikla, čakovečke registarske oznake, koji je upravljao bez zaštitne kacige. Motociklist se nije zaustavio, već je nastavio vožnju prema Cirkovljanu. U Donjoj ulici policijski službenici uspjeli su zaustaviti 56-godišnjeg motociklista, koji ih je odmah nakon zaustavljanja počeo vrijeđati i omalovažavati te se pokušao udaljiti s mjesta događaja. Nakon toga, 56-godišnjak se oglušio na upozorenja i naredbe policijskih službenika te je uz primjenu sredstava prisile uhićen i priveden u policijsku postaju. Alkotestiranjem 56-godišnjaka utvrđena je koncentracija od 2,89 g/kg. Okrivljeni 56-godišnjak je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama kažnjen novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2370 eura – kažu iz policije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba