Užas u susjedstvu

U BiH u smeću pronađeno tijelo novorođenčeta

Objavljeno: 08.06.2024. zagorjeinternational

U Bugojnu (BiH) je danas prijepodneva u kontejneru za smeće pronađeno tijelo tek rođene bebe. Kako je za Klix rekao glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona (SBK) Hasan Hasanhodžić, Policijska stanica Bugojno je danas u 11.25 dobila dojavu da je u kontejneru uočeno tijelo tek rođene bebe.

– Radi se o kontejneru u Ulici Sultan Ahmedov. Policijski službenici su se odmah po dojavi uputili na mjesto događaja. Formiran je tim za očevid koji, zajedno s nadležnim tužiteljem Tužilaštva SBK, vrši radnje iz svoje nadležnosti – izjavio je Hasanhodžić.

Dodao je da je je očevid u tijeku i da još uvijek nema informacija o spolu bebe. Nakon očevida će biti poznato više informacija. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba