Policija objavila detalje teške prevare. Ovo se može dogoditi i vama

STRAŠNO! Zagorec (34) oštećen za nekoliko desetaka tisuća eura 

Objavljeno: 07.06.2024. zagorjeinternational

U četvrtak je 34-godišnjak prijavio policiji kako je krajem prošlog mjeseca preko nepoznate osobe putem Internet oglasnika dogovorio kupnju osobnog vozila.

– 34-godišnjak je telefonski ostvario komunikaciju s nepoznatom osobom koja se predstavila kao djelatnica poduzeća koje prodaje osobna vozila te dogovorio kupnju i uplatio novac na bankovni račun poduzeća – rekli su iz PU krapinsko – zagorske.

Nepoznati počinitelj koji se predstavio kako vlasnik poduzeća, osobno vozilo nije isporučio niti je više dostupan, čime je 34-godišnjak oštećen za nekoliko desetaka tisuća eura.   

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba